Seahorse Diving biedt een efficiënte oplossing voor het probleem van slibvorming in uw bassin of watersilo, veroorzaakt door weersinvloeden en vuilophoping. Deze sliblaag draagt bij aan bacteriologische vervuiling en beïnvloedt bovendien het functioneren van uw sproeisysteem en de pH/EC-waarden van het water.

Ons gespecialiseerde team is in staat om de sliblaag van de bodem te verwijderen zonder dat u het water volledig uit het bassin of de silo moet laten lopen. Wij voeren de reiniging uit terwijl het water nog aanwezig is, wat niet alleen tijd bespaart maar ook de kosten aanzienlijk vermindert. 

Wij streven ernaar om de buitenbassins en -silo's tussen mei en november te reinigen. Voor de binnen silo's en (tafel)bassins streven we ernaar om deze voornamelijk in de winterperiode te behandelen.

Kortom, Seahorse Diving biedt een effectieve en kostenbesparende oplossing voor het schoonmaken van uw bassin of watersilo, waardoor u zich kunt concentreren op een optimale werking van uw water- en sproeisysteem.