Door recente aanpassingen in onze werkinstructies hebben we manieren gevonden om de veiligheid van onze duikers te waarborgen tijdens deze taken, waardoor alle werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Deze ontwikkeling komt op een moment dat de vraag naar duikwerkzaamheden onder drijvende zonnepanelen toeneemt, maar de veiligheidsprocedures nog niet volledig zijn vastgesteld. Seahorse Diving heeft deze uitdaging aangepakt door hun werkinstructies te herzien en innovatieve oplossingen te ontwikkelen om duiken onder zonnepanelen veiliger te maken.

"We hebben nauw samengewerkt met experts in de electro industrie en ingenieurs om manieren te vinden om de veiligheid van onze duikers te waarborgen tijdens het werken onder zonnepanelen", aldus de woordvoerder van Seahorse Diving. "Door onze werkinstructies aan te passen en nieuwe veiligheidsprotocollen te implementeren, kunnen onze duikers hun werk uitvoeren met vertrouwen en gemoedsrust."

De specifieke details van de nieuwe veiligheidsmaatregelen zijn bij ons op te vragen, maar Seahorse Diving benadrukt dat deze aanpassingen zijn ontworpen met het oog op het minimaliseren van risico's en het maximaliseren van de veiligheid van hun personeel.

Voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen die Seahorse Diving heeft geïmplementeerd voor duiken onder zonnepanelen, kunnen geïnteresseerde partijen contact opnemen.